Om Furnes Marina AS

Furnes Marina ble opprettet i 2012 og firmaet drives i dag av 2 ansatte. Første del av 2012 flyttet vi inn i store og romslige lokaler på Roald, Vigra. Dette mener vi har den perfekte beliggenhet som er lett tilgjengelig fra Ålesund og omegn både med bil og båt. Flyplassen også er kun 5 min unna dersom man kommer langveis fra.

Vi åpnet verksted og dekkhotell våren 2014.
Løftebukk til bil, dekkomlegger og dekkbalananserings maskin inngår som en del av utstyret på verkstedet vårt. Dekkene lagrer vi i reoler i vårt lagerbygg.

Våren 2014 startet vi også med utleie av båtplasser på en liten småbåthavn. Marinaen vil bli gradvis utvidet, ta gjerne kontakt for mer informasjon om ledige plasser og detaljer.

Fra 2015 tilbyr vi boder til utleie i størrelse 4-6m2. Bodene er låsbare, tempererte og med luftavfukter.

Fra 2015 har vi også fått butikk i våre lokaler. Vi fører kjente merkevarer og tilbyr alt du trenger til din båtpuss.

Vi har lang erfaring fra sjølivet og innehar tilsammen utdanning som maskinist, krankjører, matros og kystskipper. Vi har jobbet mye med vedlikehold og nå ønsker vi å ta vare på din båt! Du kan lese mer på hjemmesiden vår om de ulike tjenestene vi tilbyr i tillegg til selve båthotellet, marinaen og verkstedet.

Siden vi har lagerkapasitet kan vi også ta i mot for lagring av annet, for eksempel biler, campingvogner, kajakker eller lignende. Men vår hovedgeskjeft er båthotell, verksted og vedlikehold av båt.

Logg inn - Design og kode av Monto